W końcu udało mi się z Pythonem ustalić szczegóły oraz wiem... Że nic nie wiem!
Tegoroczny zjazd niestety nie odbędzie się u Pythoniusza z uwagi na zajętą miejscówkę. W zamian za to jestem w stanie zaproponować moją chałupę, która jest na granicy z frycami, pół godziny od Szczecina.
Tegoroczna edycja jest elastyczna jak guma od gaci, więc zapraszam do wrzucania swoich propozycji czasu jak i ew. innego miejsca.
Moje życie dyktuje teraz magisterka, więc nic nie wiem
Duude... jest październik ;D
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Większość zwykłych weekendów by mi pasowała, póki koniec semestru jeszcze dość daleko
Ponieważ jednak i ja wolę Toruń jako miejsce meetingowe, mam następującą propozycję:
Z terminem nie poczaruję, tylko jeden się nadaje 25-26.10. W sobotę wpadacie, w niedzielę do wieczora wypadacie. Pakujemy się do mnie na stancję ulokowaną tuż przy starówce. I tam zakłócamy ciszę przez ok 30h. O nocleg się nie martwicie, kawałek podłogi się dla każdego znajdzie (w tym 3 miejsca są na wersalkach), chyba że grupa osób przekroczy liczbę 10. Wtedy będziemy kombinować.
Stancja w tym czasie jest wyludniona, więc żadna osoba spoza tematu, przestrzeń prywatna, ani przypadkowa psychika nie ucierpią.
_________________ "Bóg nie taki bezbronny, wróg nie taki zbrojny
Wierzę, iż powód przeoczania postów na forum jest zupełnie inny oraz że nie wiąże się nim żaden mass dupozawracacz ultimate XXI-go wieku typu facebook
Osoby, którym termin pasuje, niech dadzą mi znać możliwie wcześnie na pw o której przybędą w sobotę i ewentualnie skąd powinnam kogoś zabrać, jeśli trafienie pod podany wkrótce adres będzie kłopotliwe. Zalecam pisanie, bo dodzwonienie się do mnie w tygodniu w normalnych godzinach to loteria.
Osoby, którym termin nie pasuje - to się koniecznie zobaczyć musimy za rok. Znów tłumnie i znów wesoło w pełnym składzie jak ostatnio
ArgonathX napisał/a:
Ja również dam znać pod koniec tygodnia.
Tydzień Ci się kończy
_________________ "Bóg nie taki bezbronny, wróg nie taki zbrojny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum