Update potworałków. Edit poszedł, bo link najwyraźniej się skrzaczył i ostatniego obrazka nie doładowywał.
A propos:
W wypadku, gdy coś z tego tematu szczególnie wpadnie w oko któremuś z aktywnych TaLowiczy (włączając sporadycznie aktywnego TaLowicza z zawsze nowszą niż grana na forum, wersją TaLa), może zostać śmiało wykorzystane w sesji bądź legendzie. Jeżeli miałoby opuścić obręb TaLa i zaistnieć gdzieś indziej w cyberprzestrzeni nie za sprawą wyłącznie mojego działania i bez mojej wiedzy to wymagam zamieszczania linkowego odsyłacza. Inaczej będę tropić, katrupić i paskudnym wyszczerzem na japie nadziewać na dowolne obiekty o ostrych krawędziach
Enjoy!
Ostatnio zmieniony przez Ikku 2013-12-13, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Przy abonimacyjce zestawiłam szkic i skończony digital, dla porównania. Odczuwalnie inny klimat mają. Szkic pokazuje jak przy digitalu ogólnie trochę się założenie rozlazło... Mankament do dopracowania jak wiele innych.
_________________ "Bóg nie taki bezbronny, wróg nie taki zbrojny
Niestety, zagranie Pytania-Którego-Nie-Wolno-Wymawiać blokowałoby rozgrywkę na dobre
Ikku, masz okejkę!
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum