Poprowadzę legendę
- Ilość graczy: dowolna
- Wymagania: brak
- Informacje dodatkowe: Trzeba przygotować się na trochę humoru i trochę powagi. Mam pewien zarys Legendy, nudzi mi się w chwili obecnej. Więc z mojej strony zapewniam aktywność. Za lojalną (w miarę aktywną) grę będę wnioskował do jakiegoś MG, o przyznanie expa. Co prawda mój wniosek może w ogóle nic nie dać, ale będę się starał. To tak na zachętę.
Nieaktualne.
Z chęcią zacząłbym jakąś legendę dla 2-3 graczy o dowolnej klasie. Łatwo zginąć, trudno przeżyć a fabuła rodem z telenoweli.
SERDECZNIE ZAPRASZAM. Przyłożę się do sesji*
Ilość graczy: 2-3
Wymagania: najlepiej żeby postacie nie były sobie wrogie
Informacje dodatkowe: Przyłożę się do niej*
Przykro mi to Ervin stwierdzić, ale komisja nadzoru w składzie Siedmiokilowy, Butelka Keczupu i Miś Koralgol, największa pizda wśród niedźwiedzi, stwierdzili jednogłośnie, że...
Chrzanić bawełne. Idrin zastrzegł sobie, że każdy, tylko nie Ty : ( <płacze>
Dobra dzieciaczki. Ekipa w składzie: Idrin, Domino i Salvudren. dwa krasnoludki i baba, będzie dopsz. Zaczniemy może nawet dziś, bo mi się gracze nie śpieszą z resztą odpisów : P Propozycja zamknięta, sesja rozdzielana na dwie części: lekką i przyjemną oraz mroczną i zabójczą.
E: Sesja wystartowała, Imperium: Civitas, nie polecam czytać.
Oj. Infernus jest często zajęty, a Domino jakoś nie kwapi się do odpisywania.
Dlatego postanowiłem się zapytać czy ktoś chciałby napisać jakąś legendę. Jestem otwarty na propozycje. Co do postaci, to od mojej ostatniej sesji nieco się zmienia. Więc karta będzie nieco inna niż ta, którą mam w koszmarze. Hmmm chętnie też zagrałbym sesje grupową.
Nie wiem czy wiesz, ale istnieje w planach projekt legendy +18. Może pogadaj z DaMim o tym. Ja tam się nie będę wypowiadać bo nie biorę w niej udziału, ale myślę, że chłopaki mają wystarczającą inwencje, żeby nie zrobić z tego gej-party.
Ja tam się nie będę wypowiadać bo nie biorę w niej udziału, ale myślę, że chłopaki mają wystarczającą inwencje, żeby nie zrobić z tego gej-party.
Że niby przepraszam co?
Bo nie wiem czy wiesz, ale Twoja obecność w tej sesji warunkuje jej powstanie.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
No skoro to 18+, to nie wiem czy mnie Dami przygarnie. Kilka miechów mi brakuje. Jakieś 6... Chyba, że tu chodzi tylko o czytanie, a nie uczestnictwo . To chętnie ...
Jaki jest sens grania sesji dla dorosłych pełnej scen wyuzdanego seksu, jeżeli nie gra z nami laska? To nie jest kwestia mientkiej buły tylko czystego praktycyzmu
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
No nie wiem kurcze. Ja zaczynam coraz mniej chcieć z wami grać. Obawiam się, że podczas sesji nie pozbędę się wrażenia, że moja postać jest jak pieczony kurczaczek w schronisku dla psów.
No nie wiem kurcze. Ja zaczynam coraz mniej chcieć z wami grać. Obawiam się, że podczas sesji nie pozbędę się wrażenia, że moja postać jest jak pieczony kurczaczek w schronisku dla psów.
Naam, khem, ja nie wiem, czy zauważyłaś, ale ŻADNA kobieta na tym forum nie wytrzymała dłużej niż półtorej roku aktywnej gry właśnie z tego powodu. No, prawdopodobnie Mirka będzie tu chlubnym wyjątkiem (podobnie jak ongi Aeriella), ale do obu tych pań reguła ta nie ma zastosowania z racji pozostawania w związku z innym userem forum. Jak już się wkracza na forum pełne nerdów, którzy udają, że są rycerzami (!) ratującymi świat (!!) przed pradawnymi demonami (!!!) to trzeba być na pewne rzeczy przygotowanym...
Niemniej jednak - o legendzie 18+ była mowa właśnie pod kątem Busajny + ew jakichś współgraczach. Jako że Busajna odpada, to ja nic nie ruszę. Mi, jako MG po prostu nie opłaca się prowadzić Legendy, choćby nie wiem jak obiecującej, podczas gdy mógłbym to "miejsce" przeznaczyć na jakąś pełnoprawną sesję, za xp i skarby wpisywane do kart.
Witam. Jestem świeżo po lekturze TaLowego systemu i tak sobie myślę, że z braku laku to i ja mogę zagrać. Taka odskocznia od wiecznego mistrzowania. Co do postaci to mam problem ze zmontowaniem jej na tym kalkulatorze i przede wszystkim cały czas świat tutaj przedstawiony jest dla mnie enigmatyczny. Pelios albo Pythonius mogli byście mi przybliżyć zasady świata- bo mechanikę już znam.
Ciężko cokolwiek Ci powiedzieć, skoro wymagasz jedynie "przybliżenia" zasad świata. Z chęcią odpowiem Ci na każde pytanie, wystarczy napisać do mnie PW. Pythoniusa lepiej w to nie mieszać, bo biedaczyna zawału by dostał, gdyby po tak długiej nieobecności na forum ktoś pytał go o szczegóły Sorii, zaś Pelios obecnie siedzi po uszy w tworzeniu magisterki, więc w razie jakichkolwiek pytań: wal do mnie śmiało.
- Ilość graczy: 2-3
- Wymagania: Nic takiego szczególnego, aby karta postaci 2.0 i szczera, nieprzymuszona aktywność gracza (minimum jeden post co 3 dni). Dystans do nieobeznanego quasiMG również nie zaszkodzi.
- Informacje dodatkowe: Odradzam postaci praworządne dobre (sry DaMi, no chyba, że chcesz kolejne "Wbrew Regułom" )
/pfi :P
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony przez DaMi 2011-02-12, 15:22, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum