_________________ - Tak - powiedział - To jedna z dróg. - Kiwnął Głową.
- Tak. Oni nazwą mnie.. Muad'Dib, Ten Kto Wskazuje Drogę.
Tak... tak właśnie będą mnie nazywać.
Powiedzmy sobie szczerze, płytówki są nieżyciowe w RPG wogóle, a w tym systemie szczególnie . Kokosów nie zbijesz - oddaj ją do npa jakiegoś
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
no właśnie oddaj npcetowi, a najlepiej któremuś z moich ^^
Ja bym chetnie kupił problem w tym ze obecnie nie mam kasy, wiec musialbys ja pewnie odlozyc do zakonczenia mojej sesji, dobrze by bylo gdybys ty wyszedl z jakas cena
_________________ Airplanes are flying to find what could be the reason why
No zwykła zbroja płytowa kosztuje w sklepie 124 ZM. Ten egzemplarz ma zmodyfikowany pancerz (+1 do ostatecznej wartości 13, co jest wręcz gigantyczną ochroną - żaden gracz ze sztyletem czy jurami nie ma najmniejszych szans w starciu z takim czołgiem) i umożliwia rzucanie dość prostego czaru strach. Imo dziwna rzecz, jako że wojownik - docelowy user zbroi maną nie grzeszy, wobec tego i tak strachu wzbudzał zbytnio nie będzie .
Inna sprawa, że zbroja jest ciężka, nieporęczna i nieżyciowa, a upierdliwy gm, jak ja czy Pyton pewnie graczowi w pełnej płycie zesłałby rozwolnienie tylko po to by pośmiać się z tego, gdy ów nieszczęsny będzie ją raz za razem z siebie zdejmował
Ostatecznie cena, jaką gm bym ustalił przy sprzedaży u npca nie byłaby wyższa od jakiś 160 ZM.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Reg nie bądź idiotą i daj ziomkowi na sesji.. masz chyba tam jakiegoś hm no powiedźmy.. przyjaciela? xD czy nie? :p
Regg kupiłbym bardzo chetnie gdyby było mnie stac ... i teraz nie wiem do kiedy uzbieram te 150 zm ... mam 13 -.- (oczywiscie nie liczylem ze za to cos kupie) xD
ale jakby regg mogl przetrzymac chyba zotrzebna mu kasa od zaraz XD
_________________ Airplanes are flying to find what could be the reason why
idiota.. oddaj npcetewi! na co ci taka kasa? to już lepiej mieć kompana na sesji niż te drobne
Na żądanie właściciela przedmiot zostaje sprzedany automatycznie w sklepie za: 148 ZM.
Przedmiot jest dostępny do kupna na targowisku za 222 ZM.
Temat zamknięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum