Wygląd fizyczny: Szczupła, acz pewnie zbudowana kobieta, której białe jak śnieg włosy kryją głębokie, pełne tajemnic, Brązowe oczy. Rysy twarz twarde, acz piękne, nie oszpecone żadną blizną. Urodą dościga nawet Elfki. Smukła i zwinna, zdaje się być stworzona do życia w lesie.
Przeszłość: Kayana? A tak.. Pamiętam ją. Kiedy to było. Oj będzie z 30 lat.. Tak, nie ma już jej tutaj, odeszła jakieś 7 lat temu. Diablica, od razu było wiadome, że nie nasza. Nie mam na myśli okrągłych uszu. Po prostu… cóż, nie ma chyba na tej planecie elfki o takim popędzie do picia. Taaak, Ona była niesamowita, potrafiła jednej nocy wypić tyle, ile większość z nas nie wypiła przez rok.
A skąd mam niby wiedzieć jak się ona tutaj wzięła? Nie uwierzysz, Wędrowcze, ale, mając około roku życia, ten mały berbeć doczłapał się do nas na czworaka. Taka była zadbana. Czysta. Niewinna. Idealne dzieciątko. Ciekawe jakim cudem przeżyła tyle w puszczy. Co? Że niby my ?! Nie człowieku! Nie porównuj nas do swojej Rasy! Jesteśmy Elfami, Druidami. Akurat my szanujemy życie ponad wszystko.
Na czym to stanęło?? Aha. No więc mała od początku dawała oznaki talentów. Już w wieku 3 lat nieświadomie potrafiła unieść mały kamień samą siłą umysłu! Tak, wstyd mi to wyznać, ale nawet wśród elfów nie miałam tak pilnej i utalentowanej wychowanki.
Czy żałuje, że jej nie ma? Cóż, jestem pewna, że ci ze spiżarni się cieszą, bo nie muszą się martwić, że zabraknie wina. Ale ja.. Ja mam tylko nadzieje, że kiedyś ją jeszcze spotkam. Wiesz co, człowieku. Właściwie jestem pewna.
Profesja: Druid
DOŚWIADCZENIE Aktualne: Ogólne: 400
ATRYBUTY
Nazwa / Wartość / Stopień
Zwinność.....: 13 / 4
Siła.............: 14 / 4
Kondycja.....: 11 / 3
Percepcja....: 17 / 5
Inteligencja.: 20 / 6
Charyzma....: 5 / 2
Poziom: 1
Koszt Many: 8
Czas Rzucania: 2 akcje
Czas Działania: k3 tury + 2 (+ 1 / 3 stopnie)
Zasięg: 20 metrów + 10 (+5 / 3 stopnie)
Szkoły Magii: Żywiołów – Ziemi
Trudność Rzucenia: Obrona Celu (ciśnięcie kamieniem)
Efekt: Kamień o wadze nie większej niż 1 kg (0,5 kg / 3 stopnie) zaczyna lewitować poddając się całkowicie woli Maga.
Opis: Kamień unosi się nad ziemię, a mag może wykonywać nim dowolne ewolucje i czynności (np. nim w kogoś cisnąć).
+Oplątanie+
Poziom: 1
Koszt Many: 8
Czas Rzucania: 2 akcje
Czas Działania: K3 + 2 tury
Zasięg: 20 m + 10 m = 30 m
Szkoły Magii: Żywiołów - Ziemi, Transfiguracji
Trudność Rzucenia: Obrona Celu
Efekt: Wybrana kreatura zostaje oplątana przez bluszcz. Stopień Trudności wyrwania się za pomocą siły 12 + 4
Wymagane Składniki: Roślina (dowolna)
Opis: Mag zamienia wybraną znajdującą się obok niego roślinę w magiczne sidła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum