Ja w sobotę powinienem dać radę. Nie wiem tylko jak z tą flachą, bo w niedzielę będę za kółkiem więc pewnie o charyzmie golemów będziemy (będę?) rozmawiać na trzeźwo
Olso:
Pelios napisał/a:
Szlag, zbyt nagle ta propozycja Ikku. Owszem moja wina, że wcześniej nie zajrzałem ,acz niestety się nie zjawię w tym terminie :/.
Zjebałeś [2]
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2014-10-25, 22:54
Dobra, to rzucam swoją propozycją, o której rozmawiałam już z niezbyt trzeźwym (ja też kcę :<) towarzystwem - opcje są dwie, obie równie atrakcyjne (nie Python? )
1. Zlot w ramach konwentu "Watcon 2" w Zielonej Górze - ogólnie manga, anime i chlanie po kątach jakiejś tam salki gimnastycznej czy innego dziadostwa, oraz oglądanie pryszczatych dziewczynek z kocimi uszkami jak ślinią się do innych dziewczynek przebranych za chłopców z "jaojców" ;]
2. Jak Bogowie przykazali zwykłe, normalne chlanie w akademiku - warunki względnie beznadziejne, ale hej! Żyję mieszkając po akademikach już siódmy rok i jeszcze nie szukam stancji, nie może być aż tak źle! Zapasowe łóżko zaklepuje Python, mojej współlokatorki bardzo możliwe, że nie będzie, bo coś mówiła, że od połowy listopada w swojej miejscowości ma robotę, więc prawdopodobnie jeszcze ktoś uchroni się od spania na podłodze (którą obiecuję pozamiatać i umyć!!! ). Miejsca nie jest zbyt wiele, ale kalkuluję, że na łóżkach da się położyć 3-5 osób (na piętrowym nie polecam spać we dwójkę, chyba, że ma się skilla ), na podłodze kolejne 3-5 pewnie, więc powinno styknąć, a jakby co to weźmie się pokój drugi na kogoś.
A. Właśnie. Bo tu kolejny haczyk - żeby wejść za darmochę trzeba by przed godziną 21 już jakoś tak być w akademiku. Inaczej Złemu Panu Portieru trzeba będzie rzucić dwoma dyszkami, ale myślę, że po tej (godzinie, nie dniu ) 21 i tak już nikomu się nie będzie chciało wyłazić z pokoju
W skrócie:
Termin 21-23.11.2014
1. Chlanie na konwencie
2. Chlanie w akademiku. Przewidywane atrakcje: munchkin/jungle speed/jakieś tam inne planszówki, które mam na stanie, zrzucanie ludzi z piętrowego łóżka, ewentualnie jakieś filmy czy animce na moim 17,3" (a co, pochwalę się swoją krową ) lapku. No i można ogarnąć jakąś palmiarnię i muzeum tortur i wina dla przykładu.
Niestety to nie termin winobrania, więc miasto nie zamienia się w przybytek rozpusty i alkoholizmu jak to bywa we wrześniu, no ale wtedy akurat nie bardzo mogłam ogarniać :p
Wysłany: 2014-10-26, 00:43
Coś, co ma uśmiechającą się watę cukrową w nazwie nie może być złe? Mi wszystko jedno. Ja tam polecam generalnie opcję łączoną - z piątku na sobotę akademik, a z soboty na niedzielę konwent ;]
Wysłany: 2014-11-06, 23:13
No, właśnie, bo coś mało Was Pythona się za dupę wyciągnie z tego jego grajdołka, żeby wpadł, Ikku, Pel, Idrin, to już coś tam by się działo. Ktoś jeszcze?
Na pewno nie dam rady. 22-ego mam urodziny (!) i, że tak powiem, sporo innych rzeczy mam zaplanowane na ten weekend i jego okolice
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
No i dam ciała ponownie :/. Ten rok coś mi nie służy z wyjazdami.
Ceny, ułożenie połączeń, a przede wszystkim fakt, że właśnie wróciłem z targów medycznych w Niemczech (bo szef w ostatniej chwili stwierdził, że warto by było tam pojechać), przez co czekają mnie cholernie intensywne min. 2 tygodnie w robocie, sprawia, że ten termin mnie jednak przerósł.
Wysłany: 2014-11-17, 01:11
czyli co? Idrin, Ikku, Tyrulic, ktoś jeszcze? Mało nas, ale też styknie jak dla mnie. Jak nam się będzie nudziło we własnym towarzystwie to się przegłosuje ten Watcon i też będzie git ;]
Wysłany: 2014-11-18, 01:40
To jak coś to możecie wpadać kiedy tam pasuje. Ja w piątek między 11 a 15 mam zajęcia na uczelni (ale jak wpadniecie wcześniej to najwyżej se u mnie w akademiku posiedzicie czy coś ;p), tylko fajnie jakbyście mi jeszcze potwierdzili, że będziecie na bank. Ja i tak zostaję na weekend, więc mi wsio rawno czy jedna, trzy czy 10 osób wpadnie (najwyżej by się pokój dobrało dodatkowy ;P), ale fajnie było by wiedzieć co tam i jak tam '
Najsensowniejsza dla mnie jest 10-godzinna podróż, wyjazd o 0:30, przyjazd o 10:56... Będzie nawet 2,5 godziny dla siebie na centralnym w Wawie, fuck yeah...
Albo kolejny dzień wolny na piątek i przyjazd wieczorem.
Ale patrząc po frekwencji jeszcze nie wiem, czy tego nie pier***ić i nie pojechać do dziewczyny.
Poważnie, panie i panowie, dupy daliście.
_________________ Las bez zwierza, miasto bez złodzieja - nie obejdzie się.
Wysłany: 2014-11-19, 00:18
Mówię - ja przyjmę tylu, ilu się zdecyduje wpaść, no ale fakt, że szkoda, że tak mało Was zamierza przyjechać. Niemniej podtrzymuję wersję, że i tak nie sądzę, żebyśmy się nudzili w te kilka osób, które przyjadą, więc strata tych, co mają lenia/nie mogą się stawić ^^'
Wysłany: 2014-11-23, 03:30
Tyrulic to pedał, Pel to pedał, Pyth to pedał i cała reszta forum to pedały Jest fajnie. Nikt co prawda nie rzygał, ale za to możemy polecić zajebisty film, bośmy w kinie byli na interstelarze, ominęło Was też chlańsko, Ikku z akcyzą na czole, dyżur na piętrowym łóżku, poznawanie moich znajomych z akademca i pobieżne zwiedzanie miasta, oraz kilka przygód kulinarnych rodem z domu studenckiego. Nie pozdrawiamy, bo Was nie lubimy z racji nie-przyjazdu. A, i jeszcze Regg to pedał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum