Cienie położone we właściwych miejscach, kolory też trafnie dobrane. Chociaż na tej małej części pracki dodanej wcześniej jego skóra była bardziej... niebieska? I chyba tak sympatyczniej wyglądała I dalej patrzy mu inteligentnie z paszczy
Szczególnie podoba mi się, w jaki sposób narysowałeś ten jego naszyjnik z czaszek, maczugę i kolce tej maczugi. Pewnie dlatego, że tak wyraźnie się odbijają od szarej skóry
Jedyne, do czego bym się mogła przyczepić, to owa "gumka" jego spodni. Jakoś tak coś mi nie pasuje tutaj. Ale jak na pierwszy rysunek na tablecie... to zdecydowanie 10/10
_________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!" Ernest Hemingway
Cienie niestonowane ;p widać że na górze rysunku są bardziej wyraziste niż na dole...
niebieska skóra wyglądała zbyt smerfowo, taki kolor jaki otrzymał chyba nadaje mu więcej realizmu...
Może i inteligentnie mu patrzy ale twarz jest jako tako bez wyrazu przez co wychodzi na głupiego ;p
Spodnie na początku miały być przewiązane sznurkiem, jednak po kilku próbach by wyglądało to jako tako, uznałem że brak mi jeszcze umiejętności i ciepliwości by wyglądało to w miarę, tak więc pod wpływem chwili sznurek zamienił się w tandetną gumkę, robiąc se spodni potarganego dresa.... pasków tylko brakuje, bo łysina i pałka jest ;3
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-07-13, 14:44
Regg, muszę przyznać - pokazałeś klasę Ogr naprawdę zaje-super-extra-fajny ^^ Podobny do mojej siostry, więc śmiem stwierdzić, iż nawet realistyczny xD
Nie wiem czy jest to dobry temat do tego, niemniej jednak lepszego chyba nie ma.
Mam prośbę do młodych i zdolnych ;]. Potrzebuję by ktoś mi ładnie obrobił ten oto poniżej zamieszczony obrazek. Tak by nie wyglądał jak kawałek wycięty przez pijaka z porażeniem mózgowym, a by można go było umieścić w bestiariuszu. Ja nie potrafię tego zrobić toteż zgłaszam się do zdolniejszych.
Dla zainteresowanych, jest to ferris. Szczegóły znajdziecie w najnowszym poście sesji Plan Zemsty.
Nie lepiej, bo w oryginale ma fragmenty, których nie chcę umieszczać (np dziwacznego jeźdźca). Oczywiście byłoby znacznie lepiej gdyby ktoś narysował coś podobnego, nie zapożyczalibyśmy wtedy pracy kogoś nieznajomego do bestiariusza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum