Bardzo mangowy ten elfik. Wyraz twarzy mógłby być, ale ta szata młodego adepta magii nijak się ma do mojej wizji. Opisywałem go jako raczej brudnego, ubłoconego i w podartych ciuchach wprost z pomocy dla powodzian (niniejszym przepraszam powodzian). Również uszy są nieco zbyt wielkie, jak na malca. To nie Lineage. Uszy elfów TALowych wyobrażam sobie jako nieco mniejsze...
A portret ładny. Któż to? Ktoś z TALa?
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Bo ten Elfik to już po, yy.. po ogólnym doprowadzeniu się do porządku A portret tak na przyszłość, może ktoś go wykorzysta do avatara Nie no dobra, za dużo wymagam xD
Każda wizja zależy od autora
_________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!" Ernest Hemingway
Jako początkujący uczeń rysownika zapytam: Preferujesz kubizm, czy surrealizm? ^^"
2. Nie irytuj MG (swoim brakiem myślenia).
3. MG ma zawsze rację.
4. Ten punkt jest zbędny, bo jeśli MG takowej nie ma, to znaczy że masz coś z głową.
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-11, 18:28
Gorzej. Miraminizm Uczeń ucznia ucznia? xD jaa... straszliwe. A co tam xD raz się żyje, a milion razy jest się opierdzielanym xD dzięki za krytykę wolę szczerość i mieszanie z błotem. Nie wiem. Jakaś taka forma masohizmu xD
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-26, 14:19 Drowy
Niby jedna z ras Sorii, a też nie było, no patrzcie...
Postać SD, więc oczywistym jest, że nie ma być proporcjonalna
\\Drowy to ino elfy... Więc nie ma potrzeby zakładać co rusz nowych tematów - Idrin
A nie można było dać "elfy i drowy"? Nowy gracz widząc z jednej strony nazwę "drow" jako nazwę rasy, a z drugiej nie widząc jej gdzie indziej, pomyśli, że temat nie tej rasy obejmuje
zesz 005.jpg
Plik ściągnięto 14491 raz(y) 49,76 KB
Ostatnio zmieniony przez Idrin 2008-06-26, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Kolejna porcja ludzi z rogami zamiast uszu jak to mój kuzyn mawia xD A długaśne uszy i tak będę rysować
http://img257.imageshack....mage=elfhb7.jpg -Często mi tak wychodzi, że rysunek wyjdzie akurat w połowie kartki i trzeba doklejać ;D stąd ta biała linia na środku przystojniaka
http://img123.imageshack....iselenkagl5.jpg -miała być taka mini-Selene. Jakby się przyjrzeć, to nawet koguta pod pachą idzie zobaczyć I przy tym obrazku pokłony w stronę Miramin, dzięki której umiem w miarę rysować takie "esdeczki" czy jak tam to nazywa
_________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!" Ernest Hemingway
Wysłany: 2008-06-27, 20:17
Że tak szybko skomentuje. Prosze nie dawajcie mi osta
Niniel, tak mi coś nie pasuje z tymi tfashami. Weź daj im troche przestrzeni.
Oczywiście rysunki są supah kogziarskie, ale ten brak przestrzenności nie daje mi jakoś spokoju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum