Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-24, 17:35 Inne
Temat założony z przymusu Gdzieś trzeba umieszczać rysunki, które nie kwalifikują się do żadnego z "konkretnych" tematów.
//Noż, cholera, mi spokoju nie dacie z tymi bluzgami, jak dalej będę zamieszczać tylko luźno związane z rasami Sorii rysunki w tematach, które mają się ściśle do nich odnosić //
Oh noł! Toć to mój Czarizard! On ma płonący ogon! ^^"
Hm... No to już jest lepsze od tamtych... Tylko... Ta twarz Coś nie pasi do reszty, tym bardziej do nóg i skrzydeł xp
No to paszcza, gęba, czy inny ryjek; jak kto woli. Ale faktem jest, że Idrin ma rację. Technika rysowanie fajna, ale twarz sprawia, że wygląda to na rysunek 4 latka, który po prostu ma talent do rysowania. Krótko; Ładnie, ale dla mnie zbyt dziecinny ten smok
Regg.... ja jestem z Ciebie dumny. Jeśli tak wyglądają Twoje początki to ja nie chcę wiedzieć jak Ty będziesz z tym śmigał później . Pamiętasz jak zapowiadałeś kiedyś własnej roboty obrazki do naszych sesji? Śmigaj .
1. Cohen & Alleira w ogrodzie w Broln
2. Reggirt dzierżący Masamune
3. Cohen & Reggirt nad stygnącym ciałem Adremelecha
4. Masowy egzorcyzm przy pomocy Berła?
Cholera, sporo epickich momentów mieliśmy
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
@up takie czary mary to myślę za rok robić... aktualnie w planach dopracować machanie piórkiem po tablecie (to jednak kapke trudniejsze niż zwykły długopis ;p) a w najbliższych dniach mam zamiar spróbować kolornąć wcześniejsze pracki ;p
^ idzie na pierwszy ogień bo wciąż uważam go za jeden z lepszych szkryfów jakie mi wyszły ;3
Edit po 0,5 h roboty:
Skan przerobiony na 'pseudolineart'
kolejne 1,5h
Pół twarzy w dwie godziny ^^ - choć traci na swojej ogrowatości i staje się bardziej humanoidalny ;p
Pierwszy: http://img160.imageshack....age=smokak4.jpg -Jak to się można nudzić, żeby rysować łuski ^^ A ten mały gostek na kobyle to tak w myśl tych "epickich momentów" Może kiedyś się przyda.
\\Cohen? Wtf?! XD
\\Cohen?! WTF?!
Regg, to pochwal się tym pseudolineartem Ja u swoich rodziców próbowałam wybłagać tablet, no ale cóż... Wszelkie próby, szantaże i prośby spełzły na niczym, więc pozostał zwykły ołówek Lepiej.. hmmm.. lżej się rysuje elektronicznie? ^^
_________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!" Ernest Hemingway
Ostatnio zmieniony przez DaMi 2008-06-27, 20:41, w całości zmieniany 2 razy
Ten ogr mi się naprawdę podoba, Reggirt. Szczególnie oczy... mimo, że całe czarne, to mają jakiś wyraz ;P. I ten brzuszek jest genialny . Jako że to twoje początki, to nie przyczepie się do trochę zbyt grubej prawej ręki i lekko niedopracowanych nóg. Krótko mówiąc, masz talent .
_________________ Las bez zwierza, miasto bez złodzieja - nie obejdzie się.
Jakbyś zobaczył praworęcznego wojownika Tyrulicku to byś się zdziwił... Oni mają to do siebie, że u nich ręka, którą używają do walki jest 2 razy bardziej umięśniona.
No, to trochę offtopu będzie... chodziło mi głównie o to, że ta ręka wygląda nienaturalnie (w moim odczuciu), jakoś tak nieproporcjonalnie. Mam nadzieję, że na ten temat rozmowa się nie przeciągnie ;P
_________________ Las bez zwierza, miasto bez złodzieja - nie obejdzie się.
Komentarze do obrazków są chyba dozwolone No, ale skoro nie życzysz sobie, aby ten temat był poruszany, to odpuszczam.
Moim zdaniem ten wojownik, a raczej barbarzyńca wygląda świetnie... Co prawda ma pare wad, ale osobiście lepiej bym nie narysował. Jednym słowem - jest co podziwiać.
No, to najpierw Anhur:
Wszystkie Twoje obrazy są całkiem-całkiem, szkoda tylko że w słabej jakości wskanowane /zrobione zdjęcia. Ładnie cieniujesz, pomysły też niezłe (szczególnie spodobały mi się runy krasnoludzkie na jednym )I chyba największe do czego mogłabym się przyczepić, to sposób w jaki rysujesz nosy
A co do efektu pracy Reggirta... Miodzio, nie ogr ^^ Szkoda tylko że na Imageshacku się tak rozmazuje.. Najbardziej podoba mi się ucho tego stwora I oko^^ Czekam na kolejne części ogra
_________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!" Ernest Hemingway
A co do efektu pracy Reggirta... Miodzio, nie ogr ^^ Szkoda tylko że na Imageshacku się tak rozmazuje.. Najbardziej podoba mi się ucho tego stwora I oko^^ Czekam na kolejne części ogra
@up dziś kolejne (chyba 2h) - podstawowe Cienie już na całym ciele i głowa już finalnie, niestety niezamieszczę już tu fragmentów pracki, dopiero jak będzie gotowa xD
oko niestety zmienione na mniej ludzkie ;p zbyt inteligentnie mu z paszczy patrzalo ;p
Regg, a w jakim programie rysujesz? Photoshopie? Painterze? I kto powiedział, że ten ogr nie może być kapkę inteligentniejszy od współziomków? xP
A ja rysunki Miramin daaawno widziałam (na matmie przeważnie... Pamiętasz kwestię Joli: "Odłóż te kredki!" i wcześniej? xD) i jak dla mnie są wszystkie świetne ;P (No, niektóe są świetniejsze od innych ) Bo o gustach się nie dyskutuje, prawda? ^^ A każdy rysuje tak, jaką ma wizję
Btw. Miramin: Ten elf to w pierwszej wersji miał być bez koszuli...
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-30, 17:03
Przeta jest besss oO I jeśli mogę zauważyć, to nie wiem po co ten temat "anioły", skoro to nie rasa zamieszkująca Sorię A specjalnie dałam, że "inne" to właśnie odnośnie "nie zamieszkujące Sorię i niespotykane w niej"
A kto mówi, że wszystkie rasy muszą się odnosić do tych w Sorii. Wąty co do smoków własnego autorstwa w temacie serpensi były spowodowane tym, że Serpensi są już autorską rasą występującą tylko w Sorii i stworzoną na jej potrzeby.
Zaś co do aniołów w Sorii...
Na innych planach egzystencji są Demony (Otchłań), Diabły (Piekło) oraz Niebianie, których można nazwać takimi aniołami. Pojawili się w bodaj dwóch czy trzech sesjach Pytona (swoją drogą we wszystkich w jednym miejscu i czasie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum