Stan sesji Idrina, Peliosa, Ervina wynosi około 33% zaplanowanej fabuły
Stan sesji Cohena oraz Lindyego to jakieś 10-15%
Wymyśliłem sobie ciągnące się wiekami 'motywy drogi' których nijak skrócić nie chcę/nie powinienem. W obecnym tempie te historie skończą się jakoś w 2016/2020 roku.
A tempo będzie gorsze. Po prostu.
W związku z tym postanowiłem zostawić obie historie z otwartym zakończeniem i wynagrodzić graczom cierpliwość:
Pelios, Alia, Ervin – 10000 xp / Ervin ma już wliczone w kartę
Cohen, Ronan – 6000 xp / dodane
Hejtować hejtujcie, przynajmniej Ervin się ucieszy że w końcu nie blokuję mu specjalki.
Dziękuję i przepraszam.
Jak chcecie to mogę nadać tym sesjom status legendy, ale wątpie by w jakimkolwiek stopniu zmieniło to tempo ich prowadzenia na lepsze ;p
W związku z tym postanowiłem zostawić obie historie z otwartym zakończeniem i wynagrodzić graczom cierpliwość:
Pelios, Alia, Ervin – 10000 xp
Cohen, Ronan – 6000 xp
Ale karty to zaktualizuj, co
No i podstawowa kwestia, jak to ma wyglądać w praktyce? Sesje zmienisz w legendy ale co z wydarzeniami w nich przedstawionymi? Mamy uznać, że wielka podróż (lulz) Cohena i Ronana nigdy nie miała miejsca? Cohen wciąż siedzi w Zakonie i płacze w poduszkę? Średnio podoba mi się idea. Osobiście prosiłbym, byś Oblicza Czasu zamknął tak jak normalnie zamyka się sesję. Coś w rodzaju tego, co zrobił dawniej Asard w Złotym Rogu - walnij jeden długi post opisujący sesję tak, jak zakończyłaby / potoczyłaby się ona w jej najlepszym możliwym trybie. Wiem, że to będzie wymagało nieco pracy, ale wydaje mi się, że po dwóch latach chyba zasłużyliśmy na "normalny" finał ledwo co zaczętej (10%??) historii.
Ogólnie, szkoda. Teraz cały hejt skupi się na mnie ;__;
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Sprawa została przez Regga przemyślana, decyzja podjęta z pełnym przekonaniem.
Opuszcza zatem nasz TaLowy rysownik zacne grono MG, by zasiąść u boku Idrina, jako MG Techniczny.
Szkoda, acz nikt mu tego za złe chyba mieć nie będzie.
Dzięki Regg za to prawie 1,5 roku które na swym stanowisku odsiedziałeś ;].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum