Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-07-04, 15:30
Pel, no czy Ty skleroze masz, czy co? xD Lenistwo silniejsze od talentu Nawet mam już kilka stron, ale tylko szkice + historyjka krótka i śmieszna. Którą w zasadzie nawet mogłabym zamieścić jak dopracuje, ale to raczej płytkie wyszło
Wróżka/Rusałka Puzzle-Bo każdy z nas składa się z różnych elementów
Rytuał (nie mam pomysłu jak to inaczej nazwać, więc tak zostaje )
Śmierć- A oto efekt uboczny spotkania z Pythonem . Praca powstała kiedy wracałem pociągiem ze spotkania TaLowego. Siedzę sobie spokojnie w przedziale i patrzę przez okno i takie coś widzę . Wniosek jeden, spotkania z Wielkim Pythoniusem owocują w objawieniach (Tylko nie wiem czemu na nosie i na oku zostały białe ślady. Może aparat nie wytrzymał? Później to poprawie)
No to mam dwie nowe pracki. Kruk (który jest fragmentem obrazu RK Posta "Magdiel") i coś co mi się "objawiło" (pomimo tego, że byłem trzeźwy i nic nie brałem )
mój pierwszy tabletowy rysunek xD Na dniach otwartych dali mi do obsługi ową tajemniczą machinę to się pobawiłam myrg. Zapomniałam o nodze, ale to małyt szczegół xp
Ikku, a będzie można z Twoich prac korzystać, np. podpinając pyszczek wilka pod jego opis w bestiariuszu? Bo ładne są niemożebnie. A lepiej jest korzystać z twórczości samych talowiczów, niż szukać obrazków przez devianta.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Problemu w tym nie widzę. Jest dział twórczościowy, z czymś dobrze sobie radzę, a więc zielone światło dla bezkarnego bałaganienia w nim
Na pewno będzie tego typu tworów więcej. W ołówku, długopisem, tuszem lub czymkolwiek innym od kreski i konturu, co mi się pod rękę nawinie. Tematyką w zasadzie też będzie to co pierwsze strzeli do głowy nad kartką papieru. Masa różnych rzeczy mi wychodzi, a co się do teczki na egzaminy nie nadaje, mogę śmiało wrzucać. Tak jak smoki, lub zwierzątka wyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum