Nie mam. Mój jedyny podręcznik do biologi który ostał mi się w domu jest z podstawówki a jego tematem przewodnim jest ekologia i ciężko tam znaleźć jakąś anatomię.
Spoko Junior, ja się w końcu zabiorę również za postury postacie proporcje i perspektywe kolor i wszystko inne...
Póki co głowę zaprząta mi sesja która z racji lipnej szkoły i tak polega na opanowaniu wszystkiego samemu i przedstawieni końcowego efektu samodzielnej pracy komuś kto powinien cie jakiś podstaw nauczyć...
ew. kup sobie podręcznik do podstaw rysowania anatomii ludzkiej !
badum-pss !
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Zadanie 1. Cytowane są trzy osoby, każda z nich proponuje rozwiązanie tego samego problemu. Wybierz to, które Ci najbardziej opowiada (12 punktów doświadczenia).
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2011-02-10, 18:29
Regg, chcesz jakieś skany tego podręcznika do rysowania postaci fantasy? Tam elementy anatomii są, dawałam Ci próbki Sprawnego skanera nie mam, ale jak Niniel dam, to ona już wszystko załatwi :p
BYŁO ! Na fejsbuku. Piracisz cudze prace, przyznaj się.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Khazarid nie umi into bakfotek. Działało wszystko już za pierwszym uploadem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum