hmmm moge powiedziec co mysle na tym temacie??? k....
"Qrwa Przestancie Pierdolic Glupoty i Zacznijmy Grac Do h...."
_________________ - Tak - powiedział - To jedna z dróg. - Kiwnął Głową.
- Tak. Oni nazwą mnie.. Muad'Dib, Ten Kto Wskazuje Drogę.
Tak... tak właśnie będą mnie nazywać.
1.No więc o tych płytkach już słyszałem...
2.Kaloszy nie nosze bo są osyfione
3. Rękawiczki do roweru mama mi zarąbała
4. A co do grania to by się przydało tylko że wtedy gdy ja będe
A ja tu chcialem spytac o opinie wasza. Bo Ant twierdzi, ze moj avek jest ultra nieklimatyczny, fe i wogole be bo to screen z gry... A portret z baldura, czy portret jakiejs postaci z filmu czy ksiazki to sa niby lepsze? Portrety z gier ksiazek itp przedstawiaja pewne istniejace postacie, a avek taki jak moj przedstawia konkretnie moja postac, Peliosa. I co jest w tym niby nieklimatycznego... Wyglada dokladnie tak jak miala wygladac moja postac tutaj, newet mu czerwone zrenice dorobilem. Wiec co do jasnej cholery niby jest w tym nieklimatycznego -_-?
eeeee.... ostatnio czytałem ranking ras i tak se mysle czy ty dokładnie sprawdziłeś ilośc graczy i dane jakie podajesz w rankingu bo graczy jest 8 a według danych z rankingu 9.
Demony są 2 a nie 3
No zajebiście pasuje screen z gry do RPG'a nie ma co -.-
Po pierwsze z gry RPG wiec nie widze czemu niby nie pasuje. Po drugie nie ma tu zadnej roznicy miedzy screenem z gry a portretem postaci z gry czy postacia z ksiazki czy filmu. A te trzy ostatnie sa niby ok. Roznica polega na tym ze screen z gry pokazuje moja postac a portrety z gier takich jak baldur, czy postacie z filmow albo ksiazek pokazuja postacie istniejace, ktore maja swoje charakery, imiona itp.
a co jesli mi sie nie podoba avek anta? to wyglada jak zaba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum