Piszcie dokładnie o wszystkich błędach jakie uda się wam wyhaczyć, gdyżpo przeniesieniu forum mogą się różne nowe pojawić. Spowodowane np złym przegraniem jakiegoś pliku. Jest to wszystko na szczęście do naprawienia.
hmm czemu mi sie wydaje ze tal sie ciagle wiesi i zacina? i na dodatek rozmywa przy przewijaniu?... i Peli to tylko na tej stronie tala wszystko inne dziala dobrze.. zrob cos z tym ... jesli masz czas oczywiscie ^^
_________________ - Tak - powiedział - To jedna z dróg. - Kiwnął Głową.
- Tak. Oni nazwą mnie.. Muad'Dib, Ten Kto Wskazuje Drogę.
Tak... tak właśnie będą mnie nazywać.
Wysłany: 2006-02-13, 11:39
Bo Ant ma pewnie modem firmy NASA.I ma taką przeglądarke firmowo,że neimusi zmieniać stron bo ma cAŁĄ SIEĆ W JEDNYK OKNIE : D
_________________ Chaos nie jest niczym złym,gdy rodzi sie z niego porządek.........Revolucja jest ostateczną formą protestu.........Zbrodnią mogą być tylko te czyny których nie żałujesz.......
Nie wiem jak to chcecie robić ale doszukałem się/znalazłem błąd w targowisku.
Załużmy, że kupuję lekką zbroję skurzaną. GM dodaje poniżej (w moim poście) na czerwono 'Karta postaci zaktualizowana'. Wszystko dobrze do tego momentu. Ale gdy edytuję tego posta mogę skasować ten komentarz i ubiegać się o ponowne zaktualizowanie do innego GM'a. I tak mogę otrzymać kilka razy przedmiot w cenie 1.
Proponuję, żeby pod każdym zamówieniem był post GM'a z treścią zaakceptowania oferty.
ej ale MG to nie maszyna i czasami moze zapamiętać ze dodał ci juz tego itema. A nawet przeciez chyba nie jestesmy takimi dałnami zeby ludziom zycie utrudniać i oszukiwać w tej "prostej:(na swój sposób)grze.
Tyle, ze przedmiot po kupieniu pojawia sie w karcie postaci, zatem jak MG widzi, ze przedmiot o ktory gracz sie domaga jest w karcie, to chyba budzipewne podejrzenia.
hey czy u was w 'statystykach' tez sie pojawia jakis błąd?
jaj.. widze kolejny bug... czemu tutaj jest zamieszczona rodzinka anta?
A może to jego kochankowie o których nikt nic nie wie ale dobra by nie było kłutni LORDI jest jak MARGARYNA albo sie ją Kocha albo Nienawidzi
_________________ "Wszyscy mnie teraz nienawidzą, więc jebać to
Krew na mej twarzy i dłoniach
Nie wiem czemu, nie boje się płakać
Ale to nie twoja sprawa"
Muad dokonałeś besztu na rodzinie Anatoila a takiego czegoś się takim jak ja i Ant porywczym nastolatkom nie robi... A szczerze mówiąc to muszę Was panowie oświecic to jest skandynawski zespół Lordi... I tak odnośnie wypowiedzi Abbadona ja lubie Lordi a tego nie było w opcjach wyboru .[/i]
jeśli chcecie.. grajcie tak jak wam MG zagra... mnie to nei bawi ze robie to co oni chcą... ja robie zawsze inaczej...
a to ze Ant jest nadpobudliwy i pewnie zrobi mi znowu bana, wpelznie mi na profil lub tez zniszczy mi postac to ja mam gdzies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum