Dobre rysunki, zarówno ten jak i w pozostałych tematach. Widać na forum trafiła osoba znajaca się na rzeczy. Ściągnąłem kilka tych rysunków i zapewne kiedyś wykorzystam je w sesjach, jeżeli tylko autor się zgodzi ^^
Gdybyś chciał autoryzować nazwy tych potworów, bo pewnie będą posiadały jakieś idywidualne tytuły, to z całą pewnością wezmę to pod uwagę. Jakby nie patrzeć z talentu trzeba korzystaći go rozwijać w miarę możliwości. Widać, że Twoje rysunki są bardzo dobre i można z nich korzystać z sesjach. Sam posiadam u siebie katalog ze znalezionymi w Internecie rysunkiami (860 plików) i wiem jak trudno znaleźć coś dobrego. Wiem również, że na tym forum potrzebny jest pełnoetatowy rysownik i właśnie dobrze, że tu trafiłeś : )
^ jeśli tak wyglądają TWOJE wizje demonów to się nie dziwię, że masz taki avatar a nie inny
Imo to są jakieś mangowe koto-ludki a nie demony w ścisłym tego słowa znaczeniu. Owszem, ktoś się będzie kłócił, że kotołak to też demon, ale imo... są zbyt słodkie te istotki.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Yyy... Demon? Dla mnie to raczej mocno zmutowana rasa Khajiitów z TESa, a nie demony. Ale cóż, nevermind. W końcu jestem paskudnym prozaikiem, który nie pojmuje lirycznych dusz prawdziwych artystów. ;p
2. Nie irytuj MG (swoim brakiem myślenia).
3. MG ma zawsze rację.
4. Ten punkt jest zbędny, bo jeśli MG takowej nie ma, to znaczy że masz coś z głową.
- A te trzy podłużne przy lewej giczy tego drugiego to są jaja dinożarła? - Zapytał Wredny-Nieczuły-Nieliryczny-Prozaik. - I czemu, do jasnej cholery, po każdej wypowiedzi walisz emotkę? Poprawia Ci to samopoczucie? Podnieca? A może niezbędne jest, bo przy kompie non stop się śmiejesz ze swojej seksownej tapety/monitora/dowolnego elementu wystroju biurka?
Cholera, nie mnie oceniać.
BTW. To dalej są koty.
3. MG ma zawsze rację.
4. Ten punkt jest zbędny, bo jeśli MG takowej nie ma, to znaczy że masz coś z głową.
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-19, 14:08
Firinie, może i kociaste, ale nie dziw się. Przez 2 lata na polfurs.org siedziałam i dlatego teraz wszystko robie takie milusie itp. Nie. Nie muszę walić emotek, ale się przyzwyczaiłam, że jak niektórym ludziom nie pokażesz, że nie podchodzisz do tematu na serio, to tego nie zauwa żą. Jak widać, niektórym i to nie pomaga... Ale cóż. To, że jesteś zgorzkniałym cynicznym dziadem, nie znaczy, że ja, by funkcjonować w miarę normalnie na talu, też muszę się taka stać.
Ale cóż. To, że jesteś zgorzkniałym cynicznym dziadem, nie znaczy, że ja, by funkcjonować w miarę normalnie na talu, też muszę się taka stać.
"Zgorzkniały cyniczny dziad", to ci dopiero. Nie będę się chwalił, jaki to ze mnie młody optymista. I tak mi nie uwierzysz.
Cytat:
Nie muszę walić emotek, ale się przyzwyczaiłam, że jak niektórym ludziom nie pokażesz, że nie podchodzisz do tematu na serio, to tego nie zauwa żą. Jak widać, niektórym i to nie pomaga...
Czyli granie nagim półelfem-półgogiem to takie właśnie "nie podchodzenie do tematu na serio"? Ja rozumiem, humor i te sprawy, ale to już przeginanie pały z "zabawne" na "niesmaczne". Poza tym... Nie jestem w stanie rozkminić, co ludzie widzą w humanoidalnych kotach. Czemu koty, a nie - dajmy na to - chomiki? Może guziec jaki byłby godzien narysowania? No na litość boską... Z demonicznymi kotami to już totalne przegięcie jest, bo osobiście nie wiem, co w kocie jest demonicznego.
Pozdro szejset, offtop nie był do końca zamierzony. ;p
\\A ino następny offtop post to warn ;*
3. MG ma zawsze rację.
Ostatnio zmieniony przez Idrin 2008-06-19, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-06-20, 12:08
Jakby nie patrzec, demonów nigdy nawet nie próbowałam rysowac jako takich. Te też nie były rysowane z zamierzeniem, by na demony wyglądały. Raczej na coś, co tutaj nie miałoby odzwierciedlenia w rasach Sorii, ale jakoś przyszło mi na myśl, że możnaby coś zamieścic ot-tak.
/Hmm. Mówiłam już na SB, że posta miała byc z założenia naiwna i beztroska. A latanie nago (nie półnago jak to ująłeś), chyba jak najbardziej beztrosce sprzyja.
Btw. Byłabym głupia, gdybym myślała, że wszyscy tu zachowują się tak, jak zachowują się "w realu"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum