Hej witam wszystkich Zgłaszam się do was z małą propozycją. Poczytałem trochę nieco o całym uniwersum TaLa i wpadł mi pomysł, żeby zrobić do niego soundtrack, po jednym kawałku do każdej rasy/krainy być może do jakichś ważniejszych zdarzeń w historii. Takie o po prostu, wrzucam próbkę tego co dziś zrobiłem, powiedzcie jak wam podoba się ten pomysł, czy admini też nie mają z tym problemu, że wykorzystuję nazwę TaL itd.
Nie mamy nic przeciwko Każda forma promowania TALa w Sieci jest dobrą. Kawałki które linkujesz można by z powodzeniem wpakować np. do tematów opisujących daną krainę / gogów.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2013-02-25, 12:06
O kurcze. Bardzo dobrze dobrane motywy. Jeśli kolega sam to robił, to naprawdę należą się gratulacje, może nie tyle nawet wykonania, bo znając życie, było to parę nutek na przemian, ale samego doboru melodii właśnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum