Wixendich wszedł do gildii omiatając ją uważnie spojrzeniem. Jest tu pierwszy raz. Po rekonesansie wzrokowym udaje się na poszukiwanie wolnego nauczyciela, który mógłby go nauczyć:
-Ulepszona obrona poz. 2 (200exp)
"Ha! To jest to co pomoże mi przeżyć... A przynajmniej taką mam nadzieję"- pomyślał wojownik wychodząc z gildii.
_________________ "Nie wszystko na świecie jest białe i czarne, jest też dużo szarości..."
Wysłany: 2008-05-03, 10:29
Burza wciąż szalała na ulicach Dornost, gdy osobnik ubrany w czarny płaszcza wszedł do gildi.
Miał na głowie kaptur, więc trudno było określić jego rasę i wiek.
Człowiek stojący przy wejściu wyraźnie zainteresował mężczyznę, bo od razu skierował się w jego stronę.
- Witaj... - powiedział sucho - Chcę, byście nauczyli mnie:
Władanie długim mieczem Poziom 3 - 300 exp
zastraszanie poziom 2 - 200 exp
Żywotność poziom 3 - 300 exp
Razem 800 exp
Nathian wolał nie próżnować, zwłaszcza teraz kiedy miał wolną chwilę przed następną podróżą. Nie wiedział co go tam czeka, więc musiał się dodatkowo podszkolić. Dlatego odwiedził Gildię Wojowników z zamiarem nauki następujących umiejętności :
Wiek: 33 Dołączyła: 30 Maj 2008 Posty: 300 Skąd: Centrum Wszechświata
Wysłany: 2008-12-06, 01:58
Do gildii weszła naga półdemonica. Doszła do wniosku, że jeśli ma się pozbyć tych cholernych szkodników - Srebrnych Elfów i okrutnych demonów, musi zdecydowanie lepiej walczyć. Cóż więc innego jej pozostało, jak nie podnieść swoje umiejętności w walce toporem...?
Władanie toporem - poziom 3 - 300 exp
\\Zaktualizowano - Idrin
Ostatnio zmieniony przez Idrin 2008-12-07, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Wszedł do Gildii i rozejrzał się wśród ćwiczących. Im więcej się nauczę, tym dłużej będę żył powtarzał sobie w kółko zasłyszaną gdzieś regułkę.
Podszedł do jednego z instruktorów i poprosił o naukę w:
- Władanie Długim Mieczem Poziom 2 200exp
- Ulepszona obrona Poziom 2 200exp
- Żywotność (7) Poziom 2 200exp
Razem: 600exp
Zaktualizowano - Idrin
_________________ This is love, this is not treason.
Ostatnio zmieniony przez Idrin 2009-11-08, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum