Jor Infernus w tarapatach!
Drobne rujnują wspaniałe życie jorskiego skrytobójcy!
Banki żerują na biednych szczuroczłekach!
Czy takie nagłówki chcecie przeczytać w najbliższych gazetach?
Czy chcecie aby chytrość bankowców stoczyła jora Infernusa na dno?
No cóż, pewnie chcecie ale i tak na nic byłaby ta oferta bez odwołania się do litości.
Potrzebuje bowiem 1 Złotej Monety. Pieniądze błahe acz mi niezbędne. Potrzebuje ich do otworzenia mojego rachunku (niech będzie błogosławiony) w banku.
Oczywiście nie będzie to datek za nic, coś musicie dostać w zamian. Oferuję jedyną i niepowtarzalną okazję oddania Wam... KŁACZKA Z SIERŚCI JORA INFERNUSA!
Miejsce usunięcia rzeczonego kłaczka jest dowolne i wybrane przez życzliwego ofiarodawce.
Opcjonalnie jestem w stanie poświęcić mojego czarne, obcisłe, gejowskie BRYCZESY!
Do reszty ubrania jakoś się przywiązałem.
Zakupiony przedmiot wpiszę w kartę życzliwego ofiarodawcy własnoręcznie.
Zapłaciłbym z chęcią za kłaczek z tyłka Infernusa, którym to ów potrafi niesamowicie wywijać (tyłkiem, nie kłaczkiem), ale niestety, kretynie, zabrałeś mi cały ekwipunek . Twoja strata.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Dzięki wstawiennictwu Peliosa przedmiot został sprzedany!
Życzliwemu ofiarodawcy serdecznie dziękuje.
Następuje dopisanie kłaczka z prącia jora Infernusa do karty Łowcy Tuliana.
Dziękujemy za uwagę.
Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum