Otwieram ten wątek, po tym jak na naszej grupie facebookowiej zdecydowaliśmy spotkać się 10-12 lipca 2026 roku pod Żyrardowem. Uwaga ogólna: jak ktoś nie może pisać przez forum, to niech napisze mi e-maila: piotrkowalski60@wp.pl - na pewno odpiszę i udzielę informacji. Możecie mnie również zaczepić na LinkedIn: piotr-a-kowalski-5a438a2aa (https://www.linkedin.com/in/piotr-a-kowalski-5a438a2aa/) - akurat z tego medium ostatnio korzystam i wiadomości pojawiają mi się na poczcie.
Muad
Podejrzewam, że dostałeś ode mnie kiedyś wiadomość, bo wszedłeś na forum jakiś czas temu, ale tutaj to już tylko legendy, a reszta tala przeniosła się na facebook (gdzie sam przebywam incognito i stanowczo bardzo rzadko). Napisałem do Ciebie na LinkedIn, bo pamiętam jak się nazywasz, więc jak żyjesz to odezwij się - chętnie stuknę się z Tobą szkłem.
Kojot
Otrzymałeś pocztówkę? Super! Jak widać powyżej robimy zlot talowy i to nawet blisko Twojego matecznika, więc jak masz rower, to możesz wpaść. Serio, byłoby miło Ciebie zobaczyć na żywo, zwłaszcza z uwagi na liczbę oczu planowaną na zlocie. Napisz do mnie, a podam Ci więcej szczegółów.
Ant
Z tym gagadkiem w tym roku się nie zobaczymy, bo nie żyje.
FILIPCZAK FILIP, ur. 1991-07-18, zm. 2019-06-26, nr rzędu 16, grób 6, cmentarz komunalny w Szczecinie.
Możemy się za to napić za jego wieczny odpoczynek.
Altharis
Podobno Reggirt Cię już zwerbował, co cieszy i napawa nadzieją. Jak masz facebooka, to dołącz do naszego dziwacznego grona - nie grozi za to odpowiedzialność dyscyplinarna.
Asard
Mamy już kontakt SMS, teraz czas na kolejny krok - dołączysz do naszej grupki na facebooku, aby śledzić wydarzenia. Wiedz, że zlot to tylko jedno zdarzenie z kilku, które się zwykle w roku dzieją.
Panowie! W tym roku TaL będzie miał 21 lat, a to nie tylko pretekst, ale i powód, aby się spotkać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum